En vigtig dag i Jeres liv

På denne specielle dag for dig og og din bedre halvdel skal I kunne slappe af og bare nyde oplevelsen, uden at være urolige for at noget måske går galt… Der er mange ting der skal falde i hak, bordplanen, toastmasteren og fotografen…

Jeres bryllupsbilleder kan ikke tages om, derfor bør I ikke overlade ansvaret til en god ven af familien, som måske har et superfint kamera, men som ikke reelt kan magte opgaven, det er et ret stort ansvar at bære, hvis billederne ikke bliver gode nok.

Det kan være, at I har specielle ønsker til Jeres foto som I på forhånd vil drøfte med fotografen, det kan også være at I blot ville lade Jer inspirere af fotografen og de smukke omgiverlser.

Det er vigtigt at I når I går igennem selve cermonien går lidt ned i tempo, dels giver det flere muligheder for fotografen, men vigtigst af alt, skal I slappe af og nyde hvert sekund.

Det er min opgave, skulle I vælge mig som Jeres fotograf, at rådgive Jer bedst muligt omkring de forskellige valg der har at gøre med  det rent visuelle. Igennem mine 30 år som portræt og bryllupsfotograf har jeg fotograferet rigtig mange forskellige steder, og jeg kender måske allerede det sted I har valgt rigtig godt.